مقالات جدید

آشنایی با محتویات جعبه کمکهای اولیه

آشنایی با محتویات جعبه کمکهای اولیه

با محتویات اصلی جعبه کمک های اولیه اشنا شوید

جعبه کمک های اولیه می‌تواند به افراد کمک کند تا آسیب‌های جزئی را درمان کنند یا در مواقع اضطراری زمانی که منتظر مراقبت‌های پزشکی حرفه‌ای هستند و هر لحظه آن برای بیمار سرنوشت‌ساز است، در بهبود حال او نقش داشته باشند. بنابراین، داشتن یک کیف احیا از الزامات  تمامی مشاغل است.

در ادامه مطالب در مورد ضرورت وجود کیف کمک های اولیه در مکان‌های مختلف و انتخاب بهترین نوع آن مطالبی ارائه خواهیم داد، پس ادامه مطالب را دنبال کنید.
چند فاکتور مهم در هنگام خرید جعبه کمک‌های اولیه وجود دارد: با در نظر گرفتن این موارد، متوجه خواهید شد که چه چیزی باید در کیت کمک های اولیه شما وجود داشته باشد. فاکتورهای مهم در خرید کیف احیا عبارت‌اند از:
* اندازه جعبه کمک های اولیه بر اساس نوع نیاز و موارد استفاده
*مقدار لوازم و تجهیزات موجود در جعبه
* ویژگی‌های ظاهری جعبه کمک های اولیه
* دفترچه راهنما برای آموزش نحوه استفاده از تجهیزات جعبه

در ادامه به شرح هریک از موارد فوق میپردازیم.

اندازه جعبه کمک های اولیه بر اساس نوع نیاز و موارد استفاده:اندازه کیت کمک های اولیه به تعداد افرادی که در مکان مورد نظر هستند و انواع آسیب‌هایی که ممکن است ایجاد شود بستگی دارد. داشتن کیت بسیار ساده یا کوچک مناسب نیست؛ زیرا در این صورت شما لوازم کافی برای درمان آسیب یا بیماری افراد را نخواهید داشت.

کیت کمک‌های اولیه بسیار بزرگ و پیچیده نیز مناسب نیست؛ زیرا تاریخ‌ مصرف محتویات داخل جعبه قبل از استفاده به پایان می‌رسد و این باعث اتلاف هزینه خواهد شد.

مقدار لوازم و تجهیزات موجود در کیف احیا: مقدار لوازم موجود در جعبه یکی از موضوعات مهم در هنگام خرید جعبه‌های کمک های اولیه است. به‌عنوان مثال، اداره‌ای که چند کارمند دارد، ممکن است تنها به یک کیف لوازم پزشکی کوچک و ساده برای درمان آسیب‌های جزئی مانند سردرد، حالت تهوع و بریدگی کاغذ نیاز داشته باشد؛ اما آشپزخانه‌های تجاری بزرگ یا کارخانه‌های تولیدی به کیت‌ کمک‌های اولیه بزرگ‌تر و پیچیده‌تری نیاز دارند که دارای لوازمی برای درمان آسیب‌های جدی‌تر مانند سوختگی ، بریدگی تیغه‌ها  و … ​​هستند.
ویژگی‌های ظاهری جعبه‌های کمک های اولیه:جعبه کمک های اولیه از نظر ظاهری از تنوع زیادی برخوردار است که به شما این امکان را می‌دهد تا بهترین گزینه را متناسب با نیاز خود خریداری کنید. جعبه‌های کمک های اولیه از لحاظ جنس عبارت‌اند از: جعبه‌های فلزی، پلاستیکی، چوبی، پارچه‌ای و … این جعبه‌ها از نظر اندازه نیز متفاوت هستند.

دفترچه راهنما برای آموزش نحوه استفاده از تجهیزات جعبه: توجه داشته باشید که اطلاعات مهم و ضروری در رابطه با نحوه استفاده از تجهیزات جعبه باید در داخل آن وجود داشته باشد.

ضرورت وجود جعبه کمک های اولیه

به‌طور کلی وجود جعبه کمک های اولیه در هر مکانی لازم است. حتی در برخی از مواقع داشتن جعبه‌های کمک های اولیه (داشتن دفیبریلاتور خارجی خودکار داخل جعبه) موجب نجات جان افرادی که دچار سکته قلبی شده‌اند می‌شود. افزون بر این، با استفاده از کیف کمک های اولیه می‌توانید از خونریزی‌های شدید و آسیب بیشتر به فرد مجروح جلوگیری کنید؛ بنابراین وجود یک کیف احیا، برای هر مکانی ضروری به نظر می‌رسد.

جعبه کمک های اولیه

انواع جعبه کمک های اولیه

به‌طور کلی دو طبقه‌بندی برای انواع کیت کمک های اولیه وجود دارد:
۱: جعبه کمک های اولیه کلاس  A
۲: جعبه کمک های اولیه کلاس B
نکته: کیت کمک‌های اولیه کلاس B مجهزتر از کیت کلاس  A است.

صرف‌نظر از اندازه کیت یا تعداد افرادی که ممکن است از آن استفاده کنند، همه کیت‌های کمک های اولیه عمومی باید شامل لوازم زیر باشد:
1*ضدعفونی‌کننده‌ها:برای تمیز کردن زخم‌ها و از بین بردن میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا استفاده می‌شود.

2*داروهای رایج و مسکن‌ها:برای درمان بیماری‌های رایج مانند درد معده، آلرژی، سردرد و غیره استفاده می‌شود.
3*ابزارهای اصلی پزشکی:شامل ابزارهای ساده‌ای مانند موچین برای برداشتن تراشه‌ها، قیچی ضربه ای برای بریدن گاز استریل و دماسنج برای بررسی دمای بدن بیمار است.
4*لوازم درمان جراحات:شامل لوازمی مانند کیسه آب گرم یا سرد برای کاهش تورم، پماد آنتی‌بیوتیک برای مهار عفونت، کرم‌ها و اسپری‌های مخصوص سوختگی و …
5*گاز استریل:برای پوشاندن زخم‌ها و کنترل خونریزی استفاده می‌شود.

سایر کیت کمک های اولیه

کیت کمک های اولیه به دلیل موارد مختلف استفاده و مکان‌ها و اندازه‌های مختلف از تنوع بالایی برخوردار است. در ادامه به بررسی برخی از انواع کیف کمک های اولیه می‌پردازیم:
*جعبه کمک های اولیه برای سوختگی: کیت‌های تسکین و درمان سوختگی، حاوی تمام لوازم مورد نیاز برای درمان جراحات سوختگی است. اکثر کیت‌های سوختگی حاوی پماد برای استریل کردن ناحیه سوخته، کاهش درد، پانسمان و ژل مخصوص سوختگی برای خنک کردن ناحیه آسیب دیده هستند.
*جعبه کمک های اولیه اورژانس:کیف یا جامبگ اورژانس شامل لوازم کمک‌های اولیه رایج و همچنین لوازم و تجهیزات پیشرفته است که می‌توانند در نجات جان بیمار هنگام مواجهه با حوادث فاجعه‌بار مفید باشند.
علاوه بر لوازم پزشکی ضروری، سایر تجهیزات کیت اورژانس عبارت‌اند از: لوازم نجات مانند سوت، چراغ‌قوه، بسته‌های غذا، آب، پتو و غیره. کیف‌های اورژانس عموماً در جعبه‌های نسبتاً بزرگ به سبک کیسه‌ای، بند‌دار و رنگ‌های شب‌نما برای دید بیشتر تولید و عرضه می‌شوند.
*جعبه کمک های اولیه مسافرتی:کیت‌های کمک‌های اولیه مسافرتی معمولاً در یک جعبه کوچک عرضه می‌شوند. این کیت‌ها تجهیزات کمک های اولیه کمتری نسبت به سایر انواع کیت‌ها دارند که برای درمان جراحات یا بیماری‌های جزئی استفاده می‌شود.

در پایان:

داشتن یک جعبه کمک های اولیه برای همه مکان‌ها ضروری است. این جعبه‌ها در هنگام بروز مشکلات جزئی تا آسیب‌های جدی بسیار کارآمد هستند. کیت‌ کمک های اولیه انواع مختلفی دارد که به طور کلی به دو دسته کلاس A و کلاس B تقسیم می‌شوند. جعبه‌ها در اندازه‌های مختلفی به بازار عرضه می‌شوند. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *