مقالات جدید

تفاوت کپسول اکسیژن با اکسیژن ساز

تفاوت کپسول اکسیژن با اکسیژن ساز

اکسیژن سازها میان بیماران و پزشکان طرفداران بیشتری دارند. اکسیژن ساز و کپسول اکسیژن هر دو نقش مهمی را در رساندن اکسیژن به بیماران نیازمند ایفا می کنند. اما روش انتقال  اکسیژن در هر یک بسیار متفاوت است. اصلی ترین تفاوت این دو دستگاه نحوه تامین اکسیژن است. کپسول های اکسیژن مقداری محدودی اکسیژن را به شکل فشرده در خود دارند که با استنشاق شدن توسط کاربر به پایان می رسد. دستگاه های اکسیژن ساز، اکسیژن را فیلتر و اکسیژنی با درجه پزشکی را تولید می کنند و در خود ذخیره می نمایند.

بیشتر بخوانید : انواع دستکش جراحی

دستگاه اکسیژن ساز همانند دستگاه تهویه هوا عمل می کند. دستگاه  اکسیژن ساز هوا را دریافت کرده، آن را فیلتر و سپس با شکل و فرم جدیدی آن را تحویل می دهد. تنها تفاوت این است که این دستگاه هوا را تصفیه کرده و آن را برای بیمارانی که سطح اکسیژن خون پایینی دارند ، فراهم می کند.
عملکرد کپسول ها نیز مشابه است اما تمامی اکسیژن را داخل مخزن فشرده می کنند.اکسیژن داخل مخزن به تدریج کاهش یافته تا مخزن کاملا خالی شده و به دوباره پر شدن یا تعویض نیاز پیدا می کند.میزان مصرف اکسیژن در هر دو دستگاه متفاوت است.
کپسول های اکسیژن، اکسیژن را با یک جریان مداوم انتقال می دهد.درحالی که در اکسیژن ساز ها ( با توجه به اینکه در هر دستگاه می تواند متفاوت باشد)  اکسیژن را به شکل دوز-ضربانی انتقال می دهد.

بیشتر بخوانید : دستکش جراحی

مزایای استفاده از اکسیژن ساز چیست؟

دستگاه های اکسیژن ساز برتری هایی نسبت به کپسول اکسیژن دارد.
ثبات : در حالی که امکان دارد کپسول ها دچار کمبود اکسیژن شوند، دستگاه های اکسیژن ساز تا زمانی که هوا و باتری هست هیچگاه دچار کمبود اکسیژن نمی شوند. اکسیژن ساز بطور مستقیم اکسیژن را از هوا دریافت می کند و این کار باعث شده است تا این دستگاه به صورت نامحدود و به راحتی قابل دسترس باشد.
امنیت : در کپسول های اکسیژن امکان نشتی وجود دارد و هوای اشباع شده خطر آتش سوزی را افزایش می دهد. خاموش کردن آتشی که تحت این شرایط بوجود آمده است، نسبت به آتش های دیگر سخت تر است زیرا آتش ناشی از اکسیژن نسبت به آتش های دیگر بسیار داغ تر است. نوعی اکسیژن ساز وجود دارد که با توجه به ضربان فقط در زمان مورد نیاز اکسیژن تولید می کند و این عامل خطر نشت و آتش سوزی را به شکل چشم گیری کاهش می دهد.
اندازه :از آن جایی که اکسیژن ساز ها برای راحتی و قابل حمل بودن طراحی می شوند، بسیار سبک وزن هستند اما کپسول های اکسیژن دقیقا بر عکس این موضوع بوده و بسیار حجیم و سنگین وزن هستند.
هزینه :هزینه فاکتور دیگه ای است که باید به آن توجه کرد. در مورد اکسیژن سازها قیمت از همان ابتدا تا حد زیادی رو به بالا است. اما در کپسول ها به گونه ای است که در هر زمانی می توانید آنرا خریداری کنید.

طبق تمامی مورد بالا می توان نتیجه گرفت که اکسیژن سازها بهترین گزینه برای استفاده هستند. اما افراد باید برای مواقع اضطراری یک کپسول اکسیژن را به همراه داشته باشند.

برای مشاوره و خرید انواع دستکش جراحی کلیک نمایید .

برچسب ها : دستکش ، دستکش جراحی ، دستکش ونیل برند ، دستکش یکبار مصرف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *