مقالات جدید

کاربردهای استفاده از صندل طبی

کاربردهای استفاده از صندل طبی

صندل‌ طبی در انواع زنانه، مردانه و بچه‌گانه ارائه می‌شوند و کاربردهای درمانی بسیاری دارند. برخی از کاربردهای صندل‌ طبی عبارتند از:
التهاب فاسیای کف پا
خار پاشنه
درد زیر پنجه
میخچه و پینه
سفتی و درد شست پا
پینه شست پا
تورم عصب
آرتروز زانو
صافی کف پا
 تکیه بر بخش داخلی پا

مزایای استفاده از صندل طبی

صندل‌ طبی نسبت به صندل‌های معمولی مزایای زیادی دارند:
صندل‌ طبی باعث اصلاح وضعیت پا می‌شوند. این صندل‌ ها به منظور کاهش فشار در قوزک پا، زانو و کمر به انطباق کف پا با اعضای پایین تنه می‌پردازند.
صندل‌ طبی باعث احساس راحتی کل بدن می‌شوند. راه رفتن توسط این صندل‌ها بسیار راحت است و باعث احساس آرامش در طول روز می‌شود. بدن در وضعیت بسیار مناسبی قرار می‌گیرد و بین اعضای آن هماهنگی و انطباق برقرار می‌شود. افرادی که از صندل طبی استفاده می‌کنند متوجه خواهند شد که راه رفتن با صندل‌های طبی بسیار لذت‌بخش است و با کاهش فشار، به حفظ قوس پا کمک می‌کند.
از چرخش بیش‌از‌حد پا جلوگیری می‌شود پاشنه اکثر صندل‌های طبی شبیه فنجان است این ساختار به کنترل حرکت و حفظ تعادل بیمار کمک می‌کند.
کف صندل‌ طبی محکم و بادوام است و برخلاف صندل‌های غیرطبی که کفی نازکی دارند، از کف پا محافظت می‌کنند.
در گذشته اگر فرد قصد داشت مسافت زیادی را پیاده برود، هنگام راه رفتن پایش عرق می‌کرد و کفش او گرم می‌شد. اما صندل‌های طبی با ایجاد راحتی پا در مسافت‌های طولانی، گرم نمی‌شوند و همواره خنک می‌مانند.

بیشتر بخوانید :فواید صندل طبی

اکثر صندل‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که نسبت به کفش‌های قدیمی سبک‌تر و منعطف‌تر باشند. در نتیجه صندل‌ طبی از قوس پا محافظت می‌کنند. قوس پا مهمترین قسمت از ساختار پا می‌باشد. قوس کف پا به ازای هر مایل پیاده‌روی 200000 تا 300000  پوند فشار را تحمل می‌کند و فشار را جذب و به سایر قسمت‌های پا منتقل می‌کند. پوشیدن صندل‌ طبی که قوس مناسبی ندارند باعث بروز مشکلات متعدد اسکلتی ماهیچه‌ای می‌شود. خوشبختانه کفی‌های طبی رایج‌ترین نوع از ارتروزهای کاربردی هستند و با تغییر وضعیت بدن هنگام راه رفتن به بهبود انطباق پا و کفش کمک می‌کند. کفی و صندل‌های طبی هنگام راه رفتن، ورزش کردن و غیره از چسبیدن قوس پا به زمین جلوگیری می‌کنند در نتیجه بافت‌های پا تحت فشار قرار نمی‌گیرند.
صندل‌ طبی کاربردهای تسکین‌دهنده متعددی برای پا دارد. مزایای استفاده از این کفی‌ها عبارتند از:

کاهش پا درد، اصلاح وضعیت پا و جلوگیری از آسیب‌دیدگی بافت‌های نرم مانند آونگ کف پا یا ساق پا، بهبود عملکرد انحراف و چرخش لگن.

بیشتر بدانید :مزایای انواع صندل

باید به خاطر داشته باشید صندل‌هایی که دارای محافظ پا هستند نمی‌توانند بیماری‌ها و مشکلاتی که از قبل وجود دارند را اصلاح کنند. با این حال پوشیدن صندل طبی می‌تواند روند تخریب ساختار پا، زانو، ران و حتی قسمت پایین کمر را متوقف یا کند نماید. برای آنکه نتایج مطلوب حاصل شود باید همیشه از صندلی طبی استفاده کرد. صندل طبی باید به اندازه کافی سفت و نرم باشد که بتواند در هنگام حرکت انعطاف‌پذیری مناسب را برای پا فراهم کند و بیمار هنگام پوشیدن آن احساس راحتی نماید.

چگونه صندل طبی خوب انتخاب کنیم؟

برای انتخاب صندل طبی مناسب پس از مشورت با پزشک باید نکات زیر را هم در نظر بگیرید:
پوشیدن صندل طبی که کفی آن سفت، ضخیم و غیر منعطف است می‌تواند از مفاصل پا محافظت کند و از درد و آسیب‌دیدگی آن جلوگیری کند.
صندل‌های طبی باید کمی بزرگ‌تر از کفش‌های معمولی باشند زیرا در هوای گرم و مرطوب، پا متورم می‌شود
صندل‌های بندی مناسب‌تر هستند زیرا بیمار می‌تواند آن را مطابق با پای خود نتظیم کند.
صندل‌هایی که دارای بند پاشنه هستند به کاهش فشار مکانیکی مفاصل و تاندون‌ها کمک می‌کنند و بیمار احساس راحتی بیشتری می‌نماید.
افرادی که صافی کف پا یا خار پاشنه دارند باید از کفش‌هایی استفاده کنند که قوس مناسبی دارند.
هنگام خرید صندل طبی باید از راحت بودن پا در آن اطمینان حاصل کنید. روز اول فقط یک ساعت، روز دوم دو ساعت، روز سوم سه ساعت آن را بپوشید و به همین ترتیب ادامه دهید تا هنگام پوشیدن آن کاملا احساس راحتی کنید. این فرایند از ایجاد دردهای جدید پا و ساق جلوگیری می‌کند و به این ترتیب مطابقت کامل پا و عضلات آن با صندل ایجاد می‌شود. پس از یک تا دو هفته باید بتوانید بدون هیچ‌گونه مشکلی تمام طول روز از صندل استفاده کنید.

برای مشاهده و خرید انواع صندل طبی کلیک نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *