مقالات جدید

تاریخچه صندل طبی و انواع آن

تاریخچه صندل طبی

در گذشته وقتی که هنوز کفش و صندل وجود نداشت، برای اینکه پای انسان دچار آسیب و صدمه نشود از وسایلی که در دسترس انسان ها بود مانند پوست حیوانات، علف ها و پوست درختان به پاهای خود می پیچیدند. با این کار از پای خود محافظت میکردند و نیز میتوانستند راحت تر به دنبال شکار بدوند. در مناطق گرمسیری و سرد سیری نوع ساخت صندل ها متفاوت بود به عنوان مثال در مناطق سرد سیری و ناحیه هایی که آب و هوا سرد داشتند از پوست حیوانات که باعث گرم شدن پاها می شود استفاده می کردند و در مناطقی که آب و هوای گرمی داشت و گرمسیر بودند از پوست درختان و گیاهان و همچنین علف استفاده می کردند تا سبب خنک شدن پا شود. این تفاوت در آب و هوا باعث بوجود آمدن انواع مختلف پاپوش شد که انسانها برای پوشش پا استفاده میکردند.
صندل قدیمی بافت شده در کشور ایران سال ها قبل از میلاد از انواع چرم ها برای ساخت صندل استفاده می شد، که با سلیقه ی آن روز ها ساخته و استفاده میشد. ایرانیان باستان در تولید و ساخت صندل بسیار با سلیقه و با ابتکار کار میکردند و این تولید یک صنعت مهم در زمان خود بود. امروزه هم صندل ها در انواع طرح ها و مدل های مختلفی وجود دارد مانند: صندل طبی زنانه، صندل دخترانه، صندل لژدار، صندل تخت، صندل مردانه، صندل بچه گانه و صندل پسرانه از انواع صندل ها می باشند که تولید می شوند، صندل ها بهترین انتخاب برای استفاده در فصل تابستان می باشد.

قسمتهای تشکیل دهنده صندل طبی

1.رویه که قسمت بالایی صندل میباشد و ظاهر اصلی و نمایان صندل است
2.بند موجود در صندل که دور پا میفتد و ممکن است در برخی از انواع صندل وجود نداشته باشد.
3.کفی قسمتی از صندل است که با زمین تماس دارد و اصولا از جنس لاستیک میباشد که آج دارد.
4.یک لایه هم بین رویه و کفی است که با کف پا در تماس است و باید جنس مناسب داشته باشد و بسته به نوع مصرف آن ممکن است پهن یا نازک، قوس دار یا تخت، نرم یا سفت باشد. این قسمت از صندل باید مناسب با سن ، قد، جنسیت، قوس پا و ویژگی های پای استفاده کننده باشد.

برای مشاهده و خرید انواع صندل طبی در فروشگاه سینوهه کلیک نمایید .

انواع صندل طبی

صندل طبی مردانه

با توجه به این که در فصول گرم سال مدت زیادی در هوای آزاد هستید، ضروری است که هر مردی یک جفت صندل داشته باشد که بتواند در این مدت آنها را پوشیده و به راحتی از آن استفاده کند. برخی مدل های صندل های مردانه عبارتند از: صندل های پیاده روی، بندی، لاانگشتی و یا ترکیبی از این سه مدل

صندل طبی زنانه

اگر شما در مناطق گرمسیر زندگی کنید یا فقط چند ماه از سال آب و هوای منطقه شما گرم باشد، یک جفت صندل راحت در این هوای گرم لازم خواهید داشت.اگر شما به دنبال کفش هایی برای استفاده در فصول گرم هستید که هم زیبا باشند و هم احساس خوبی از پوشیدن آنها داشته باشید یکی از صندل های طبی زنانه را انتخاب کنید.معمولاً خانم ها به شکل ظاهری صندل و دمپایی که می پوشند بسیار اهمیت می دهند و همین باعث می شود صندل ها را فقط به خاطر ظاهر زیبایشان انتخاب کنند. بعضی از این صندل ها حمایت کافی را برای کف پای خانم ها فراهم نمی کند و باعث ایجاد انواع مشکلات پا می شودعلاوه بر این؛ خانم ها بر اثر پوشیدن کفش های پاشنه بلند که اغلب جلوی آنها نیز نوک تیز است دچار خار پاشنه و یا هالکوس والگوس (قوز شست پا) می شوند. انواع صندل طبی زنانه جلو باز و جلو بسته برای تمام مشکلات پا در خانم ها با طراحی ویژه و با ارزیابی بیومکانیک اسکن سه بعدی استاتیک و دینامیک ساخته می شود.

صندل های دیابتی مردانه و زنانه

صندل های دیابتی برای پاهای دیابتی حساس مناسب هستند. از آنجا که بسیاری از پاهای دیابتی دیرتر بهبود یافته و نسبت به گرما، اصطکاک و آسیب دیدگی و جراحات ناشی از اجسام خارجی حساسیت مضاعفی دارند، استفاده از صندل های دیابتی به جای صندل های طبی برای افزایش راحتی و حفاظت از پاها توصیه می شود. گفته می شود که شما نباید فقط به دلیل ابتلا به دیابت از پوشیدن صندل چشم پوشی کنید. این نوع صندل ها برای محافظت از پاها، بهبود و تسهیل گردش جریان خون و کاهش آسیب دیدگی های عصبی در پاها انتخاب بسیار خوبی در فصول گرم تابستانی هستند. اگر شما سابقه ابتلا به مشکلات شدید دیابتی در پای خود مانند زخم های دیابتی پا دارید قویاً توصیه می شود که قبل از پوشیدن صندل های دیابتی با پزشک خود مشورت کنید.

فروشگاه تجهیزات پزشکی سینوهه ارائه دهنده انواع صندل طبی

صندل مناسب برای افراد مبتلا به اورپرونیشن

اگر کف پای شما صاف بوده یا از درد مرتبط با اورپرونیشن رنج می برید و تمایل به استفاده از صندل نیز دارید، باید از کفش های مناسب استفاده کنید. به طور کلی، باید صندل هایی انتخاب کنید که قوس مناسب داشته اما این همه مسئله نیست. یک صندل باید جذب کننده ضربه باشد و فشار وارده به پاها را به حداقل برساند. این صندل طبی باید در صورت امکان معمولاً با استفاده از پدها و کفی ها پاهای شما را در وضعیت مناسب قرار داده تا مچ شما به سمت خارج چرخش پیدا نکند.

مناسب ترین صندل برای هالکوس والگوس یا قوز شست پا

هالکوس والگوس یا قوز شست پا یک عارضه دردناک است. استفاده از صندل ها یا دمپایی هایی که فشار وارده به زیر انگشت شست پا را کاهش می دهند می توانند به کاهش درد این عارضه کمک کنند. برای این منظور صندل ها باید یک قوس راحت متناسب با قوس پا داشته باشند. این نوع از صندل ها با قوس طراحی شده می توانند فشار را از مفصل انگشت شست پا به قوس پا منتقل کنند. صندل های طبی بهترین گزینه برای پینه پا بوده زیرا یک لایه قوس حمایتی دارند. این نوع صندل ها، طرح های متفاوتی دارند.این صندل ها و دمپایی ها به گونه ای طراحی شده اند که قوس آنها متناسب با قوس پا بوده و حداکثر حمایت و ثبات را ایجاد کرده و فشار وارده بر مفصل انگشت شست پا را کاهش می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *